Selectează o Pagină

Descriere

CT 4,2 – 6

 

Remorca de cherestea de 6 tone cu macara, FARMA C 4,2 face parte din cea mai recentă la serie FARMA Generation 2. C 4,2 este o macara mica, dar puternica, echipata cu un sistem de legatura si potrivita pentru acest scop. Inca un pas important in eforturile noastre de a oferi tuturor clientilor nostri, indiferent de muncs, cea mai buns dintre macarale potrivite pentru nevoilor lor.

Macaraua are o atingere de 4,2 m si este echipata cu o singura extensie de 0,6m. C 4,2 ridica 480 kg la atingerea maxima a greutatii, a rotatorului si a verigii. Detaliile macaralei sunt foarte pregatite pentru a le oferi utilizatorilor nostri o macara iesita din comun. Furtunurile hidraulice sunt protejate in interiorul bratului de ridicare, precum si dirijarea conductei si a furtunului pe bratul inclinat/ telescopic.

Este o remorca compacta, moderna, de cherestea, cu o macara G2 puternica, a carei raza de actiune faciliteaza ridicarea cherestei in spatele si in jurul remorcii. Modelul este conceput ca o „remorca pentru lemn de foc”, pentru utilizare in timpul lucrarilor silvice mai simple. Diverse optiuni de echipamente extind domeniile de utilizare.

Troliu radio controlat este de asemenea disponibil pentru macarale 4,2. Pentru acest model, montam troliu RW 600. Deoarece troliul este insurubat la macara fara a fi nevoie de sudare, este usor de modernizat. Macarale mai vechi pot avea nevoie de unele lucrari de sudare in timpul instalarii.

 

SPECIFICATII TEHNICE

 

Caracteristici FARMA CT 4,2 – 6
Specificatii remorca T 6
Capacitate de incarcare (kg) 6000
Suprafata de incarcare (m²) 1,4
Lungime de incarcare (m) 2,825
Garda la sol (mm) 475
Dimensiuni roti 11,5/80-15,3
Greutate remorca (kg) 721
Specificatii brat de incarcare C 4,2
Moment de ridicare net (kNm) 18
Moment de rotire (kNm) 3
Unghi de rotire (°) 360
Raza de actiune (m) 4,2
Debit ulei recomandat (l/min) 10 – 35
Presiune de lucru (bar) 175
Capacitate de ridicare la o extensie maxima a bratului (kg) 475