Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Tocator de crengi NHS 130

Tocatoare mici si compacte, antrenate de la priza de putere a unui tractor sau cu motor propriu. Pot toca crengi cu diametru de maxim 13 cm, aschiile rezultate fiind de cca 7 mm lungime

Detalii >>>

 

Tocator de crengi NHS 180

Tocatoare, antrenate de la priza de putere a unui tractor sau cu motor propriu.
Pot toca crengi cu diametru de maxim 18 cm, aschiile rezultate fiind de 7 sau 12 mm lungime. Se poate dota cu un sistem special pentru a obtine tocatura cu lungimi de 3 mm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi NHS 220

Tocatoare, antrenate de la priza de putere a unui tractor sau cu motor propriu destinata unor lucrari mai solicitante.Pot toca crengi cu diametru de maxim 22 cm, aschiile rezultate fiind de 7 sau 15 mm lungime. Se poate dota cu un sistem special pentru a obtine tocatura cu lungimi de 3 mm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi NHS 300

Tocatoare, antrenate de la priza de putere a unui tractor.
Pot toca crengi cu diametru de maxim 30 cm, aschiile rezultate fiind de 10 sau 15 mm lungime. Se poate dota cu un sistem special pentru a obtine tocatura cu lungimi de 3 mm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi NHS 300F

Tocatoare de mare capacitate, antrenate de la priza de putere a unui tractor. Fac parte din gama tocatoarelor forestiere si se poate dota cu brat de incarcare. Poate toca crengi cu diametru de maxim 30 cm, aschiile rezultate fiind de 10 sau 20 mm lungime.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi NHS 400F

Tocatoare de mare capacitate, antrenate de la priza de putere a unui tractor. Fac parte din gama tocatoarelor forestiere si se poate dota cu brat de incarcare. Poate toca crengi cu diametru de maxim 45 cm, aschiile rezultate fiind de 20 sau 35 mm lungime.

Detalii >>>

Mecomag HV - Brasov