Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 3,8 – 6
Macara 3,8m, remorcă 6 tone.

Remorca forestiera pentru tractoare mici, echipata cu cale hidraulice de stabilizare. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 3,8m iar capacitatea de ridicare este de 300 kg, cu brațul extins la maxim. Ideal pentru transportul lemnului de foc, cherestelei, etc. Utilajul nu dispune de cadru articulat si nu permite adaugarea unui troliu.

Detalii >>>

 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 4,6 – 7
Macara 4,6 m, remorcă 7 tone.

Remorcă forestiera usoara destinata stangerii si transportului resturilor de exploatare, lemnului de foc, etc. remorca dispune de cadru articulat si este echipata cu cale hidraulice de stabilizare. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 4,6 m iar capacitatea de ridicare este de 480 kg, cu brațul extins la maxim. Remorca poate fi dotata si cu un troliu.

Detalii >>>

 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 5,1 – 9
Macara 5,1 m, remorcă 9 tone.

Remorcă forestiera pentru proprietarii si administratorii de padure ce executa lucrarile de ingrijire in regie proprie. Remorca dispune de cadru articulat si este echipata cu cale hidraulice de stabilizare. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 5,6 m iar capacitatea de ridicare este de 450 kg, cu brațul extins la maxim. Incarcatorul este prevazut cu un cadru pentru prindere in 3 puncte, pentru atasare separata la tractor. Remorca poate fi dotata si cu un troliu.

Una dintre cele mai bine vandute modele de remorci!!

Detalii >>>

 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 6,0 – 10
Macara 6,0 m, remorcă 10 tone.

Remorcă forestiera pentru proprietarii si administratorii de padure ce executa lucrarile de ingrijire in regie proprie. Remorca dispune de cadru articulat si este echipata cu cale hidraulice de stabilizare. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 6 m iar capacitatea de ridicare este de 300 kg, cu brațul extins la maxim. Incarcatorul este prevazut cu un cadru pentru prindere in 3 puncte, pentru atasare separata la tractor. Remorca poate fi dotata si cu un troliu.

Detalii >>>

 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 6,5 – 12
Macara 6,5m, remorcă 12 tone.

Remorca forestiera pentru utilizare profesionala, in conditii grele de exploatare. Accesibilitate excepțională, datorită poziționării articulatiei cadrului in in spatele grilajului de protectie. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 6,5 m iar capacitatea de ridicare este de 400 kg, cu brațul extins la maxim. Remorca poate fi dotata si cu un troliu.

Detalii >>>

 
Remorca forestiera cu brat de incarcare CT 6,5 – 14 4 WD
Macara 6,5m, remorcă 14 tone.

Remorca forestiera pentru utilizare profesionala, in conditii grele de exploatare. Dispune de instalatie hidraulica proprie si sietem de antrenare a rotilor. Accesibilitate excepțională, datorită poziționării articulatiei cadrului in in spatele grilajului de protectie. Raza de actiune a brațului încărcătorului este de 6,5 m iar capacitatea de ridicare este de 400 kg, cu brațul extins la maxim. Remorca poate fi dotata si cu un troliu.

Detalii >>>

Mecomag HV - Brasov