Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Despicatoare pentru uz gospodaresc

Despicatoare usoare si usor de manevrat pentru uzul gospodaresc, familial. Avand forte de despicare cuprinse intre 5 – 11 tone, tocatoarele sunt antrenate fie de la un motor electric mono- sau trifazat, fie de la un motor pe benzina.

Detalii >>>

 

Despicatoare profesionale, verticale

Despicatoare verticale, pentru uzul semiprofesional si profesional, cu forte de despicare cuprinse intre 12 si 25 tone.Ideal pentru gospodarii, pensiuni si hoteluri, institutii publice dar si pentru depozite de lemne.Antrenare despicatorului se face de la un motor electric, motor pe benzina sau diesel, de la priza de putere sau instalatia hidraulica a unui tractor.

Detalii >>>

 

Despicatoare profesionale, orizontale

Despicatoare orizontale, pentru uzul profesional cu forte de despicare de cuprinse intre 12 si 40 tone.Recomandat pentru depozitele de lemn de foc, firme de exploatare sau diversi prestatori de servicii din domeniul forestier. Antrenare despicatorului se face de la un motor electric, motor pe benzina sau diesel, de la priza de putere sau instalatia hidraulica a unui tractor.

Detalii >>>

  Linie de procesare pentru lemnul de foc

Linie completa, compusa din ferastrau circular, despicator si banda transportoare. Pentru utilizatori profesionali, ideal pentru producatorii de lemn de foc.Antrenarea liniei de procesare se face fie de la un motor electric trifazat, fie de la priza de putere a unui tractor. Despicatorul are o forta de despicare de 12 tone.

Detalii >>>

 

Ferastraie circulare, ferastraie panglica

Ferastraie circulare robuste, cu discuri avand diametre de 600 sau 700 mm, antrenate de la un motor electric mono- sau trifazat, motor pe benzina sau de la priza de putere a unui tractor.

Detalii >>>

Mecomag HV - Brasov