Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Masina de tuns cu 5 sau 7 elemente de lucru

Masina de tuns gazonul, elementele de lucru fiind reperezentate de 5 sau 7 cilindrii cu cutite elicoidale. Conceptie constructiva avansata, permite o manavrare facila atat la transport cat si in timpul lucrului. Necesita tractoare de putere mica. Dimensiunile de transport sunt de 240, respectiv 270 cm. Latimi de lucru de 350 si 480 cm. Ajustarea inaltimii de taiere intre 19 – 83 mm, masina se poate folosi la tunderea ierbii cu ianltimi de pana la 152mm, chiar si in conditii de umezeala ridicata sau ploaie.

<<< Descarca brosura >>>

 

Masina de tuns cu 9 sau 11 elemente de lucru

Masina de tuns gazonul cu 9 sau 11 elemente de lucru constituite din cilindii cu cutite elicoidale.Necesita tractoare de putere mica. Flotabilitate ridicata, pentru reducerea compactarii.Latimi de lucru de 620 si 760 cm; masina putandu-se plia in vederea transportului la o latime de 284 cm.Inaltimea de taiere se poate ajusta intre 13 – 83 mm.Permite tunderea ierbii cu inaltimi de pana la 152 mm chiar si in conditii de umiditate ridicata sau ploaie.

<<< Descarca brosura >>>

 

Masini de tuns gazonul cu cutite circulare

Masini cu latimi de lucru de 1,6 – 10 m.Necesita puteri mici pentru tractorul, incepand cu 25 CP.Permite obtinerea unei taieri perfecte, inaltimea de lucru putand fi ajustata intre 13 – 130 mm.

<<< Descarca brosura >>>

<<< Descarca brosura >>>

Mecomag HV - Brasov