Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Masina de semanat gazonul cu distribuitor pneumatic

Masina dispune de un sistem de imprastiat semintele asistat pneumatic – tehnica ce si-a demonstrat eficienta in agricultura si care permite realizarea unei semanari de precizie pe mari suprafete.Masina de semanat poate fi folosita si in combinatie cu o masina de pregatit terenul

<<< Descarca brosura >>>

 

Masina de pregatit terenul / ingropat pietrele

Printr-o singura trecere, datorita unui sistem de lucru patentat, masina de ingropat pietre de la RotaDairon® face treaba mai multor masini simultan: cultivator, ingroapa pietrele, iarba si resturile vegetale de la suprafata solului, amesteca si integreaza in sol amendamente, compost, nisip, etc., niveleaza si seamana iarba datorita unui dispozitiv ce se poate atasa la partea superioara.

Principiu de functionare

<<< Descarca brosura >>>

 

Masina de suprainsamanta gazonul CR 140

Masina de mare precizie, potrivita pentru toate tipurile de seminte.Dispune de cutite speciale pentru realizarea de deschideri in stratului superior de gazon. Tambur posterior pentru tasarea gazonului in urma operatiei de suprainsamantare. Adancime de lucru ajustabila.

<<< Descarca brosura >>>

 

Masina de semant SM 155 – SM 205

Masina atasata la tractor prin sistemul de prindere in trei puncte. Printr-o singura trecere se obtine un pat germinativ din pamant fin maruntit, nivelat si compactat.Buncar de seminte de mare capacitate din otel inoxidabil. Se poate folosi pe orice tip de teren: plan sau ondulat, uscat sau umed.

<<< Descarca brosura >>>

Mecomag HV - Brasov