Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Tocator de crengi cu brat hidraulic “GREEN SHARK”

Tocator de crengi reversibil, cu brat hidraulic si dispozitiv anti-soc cu arc retractant pe al doilea element al bratului. Recomandat pentru tractoare mici, cu sistem de prindere in tiranti. Ideal pentru lucrari de intretinere a taluzurilor de santuri, intretinerea zonelor versi din parcuri si gradini.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi cu brat hidraulic “SHARK B”

Tocator de crengi reversibil, cu brat hidraulic, robust si simplu in utilizare. Actionate de la priza de putere a unui tractor cu o greutate minima de 1800 kg, se recomanda in mod special pentru lucrari de intretinere a santurilor si taluzurilor, a acostamentelor de drum sau pentru lucrarile de intretinere a zonelor verzi din parcuri si gradini.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi cu brat hidraulic “GOLDEN SHARK”

Tocatoare profesionale de crengi, cu brat hidraulic, prevazut cu dispozitiv hidraulic anti – soc cu actionare automata. Cap de lucru cu posibilitate de rotire la 235º. se recomanda in mod special pentru lucrari de intretinere a santurilor si taluzurilor, a malurilor de rau si digurilor precum si pentru lucrarile de intretinere a zonelor verzi din parcuri si gradini.

Detalii >>>

Produse similare
Mecomag HV - Brasov