Home
|
Despre noi
|
Noutăţi
|
Linkuri utile
|
 
Masini si utilaje forestiere si silvice
Ferme si gospodarii
Municipalitati / Comune
Spatii verzi / Cultura gazonului
Utilaje constructii 

Tocator de crengi KP U

Tocator robust, cu latimi de lucru cuprinse intre 150 – 240 cm, antrenat de la priza de putere a unui tractor cu puteri cuprinse intre 35 – 70 CP.
Recomandat pentru lucrari in conditii grele de teren, pentru tocarea tufisurilor si a resturilor de material lemnos mediu, cu diametre de maxim 5 – 6 cm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi RV

Tocatoare cu cadru de prindere dublu, pentru atasare frontala sau posterioara la tractoare de 50 – 120 CP
Cu latimi de lucru cuprinse intre 150 – 320 cm, este recomandat pentru tocarea vegetatiei ierboase, tufisurilor si a crengilor, cu diametre de maxim 5 – 6 cm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi RMU

Tocatoare universale pentru tocarea unui volum mare de material, adecvat lucrarilor specifice agriculturii, de curatare a terenurilor dupa recoltare. Eficient la tocarea ierbii, paielor, coceni de porumb, tutun, vrejuri de cartof, material lemnos cu diametre de pana la 4 – 5 cm. Pentru tractoare de 30 – 80 CP si latimi de lucru cuprinse intre 140 – 260 cm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi AF

Tocator ideal pentru curatarea suprafetelor de teren si a pasunilor acoperite de vegetatie abundenta, formata din tufisuri si arbusti cu diametre de pana la 10 – 12 cm si inaltimi de 3 m. Pentru tractoare cu puteri cuprinse intre 50 – 100 CP si latimi de lucru de 130 – 230 cm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi lateral FL – FZL

Tocator lateral, cu latimi de lucru de 145 – 250 cm, poate fi folosit atat la curatarea pasunilor si a suprafetelor plane cat si pentru lucrarile de intretinere a taluzurilor, santurilor si a acostamentelor de drum. Pentru tractoare cu puteri cuprinse intre 45 – 70 CP, toaca iarba si crengile pana la Ø 4 cm.

Detalii >>>

 

Tocator de crengi lateral FA

Tocator lateral, cu latimi de lucru de 150 – 225 cm, poate fi folosit atat la curatarea pasunilor si a suprafetelor plane cat si pentru lucrarile de intretinere a taluzurilor, santurilor si a acostamentelor de drum.
Pentru tractoare cu puteri cuprinse intre 45 – 80 CP, toaca iarba si crengile pana la Ø 6 cm.

Detalii >>>

Produse similare
Mecomag HV - Brasov